miércoles, 11 de enero de 2012

“Mirades d’arreu”, una mostra de la diversitat humana




La rubinenca Silvia Susperregui ens presenta la seva nova exposició “Mirades d’arreu”, formada per un conjunt de fotografies en blanc i negre que retracten a 10 persones totalment diferents. La inauguració va tenir lloc el dimarts 3 de gener a la llesqueria Tast d’Art, situada a la Plaça Catalunya de la ciutat.

“Mirades d’arreu” és una col·lecció de retrats en blanc i negre realitzats per la fotògrafa en els seus viatges per terres africanes i asiàtiques, amb la qual intenta captar la riquesa i els matisos de les diferents mirades culturals de nens, nenes, dones i homes adults, que comparteixen una mateixa mirada plena de vivències intenses per sobre de qualsevol nacionalitat.

Retrat de Silvia Susperregui
Silvia Susperregui és una fotògrafa professional que ha desenvolupat la carrera en l’àmbit publicitari, a més d’impartir classes a la Universitat Politècnica de Catalunya sobre el tractament de la imatge digital i realitzar serveis d’imatge i comunicació per a l’empresa d’assessorament i estratègia KM2 Knowledge Management.

La mostra es podrà visitar fins al 29 de febrer al Tast d’Art, en l’horari d’obertura de l’establiment, de dilluns a dissabtes de 9 a 23 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario