viernes, 20 de enero de 2012

L'artista Àlex Monfort presenta la mostra de poesia visual "Transformacions"

Aquesta exposició és la primera activitat  de l'any de la programació cultural de l'Antiga Estació




"Transformacions" és un col·lecció de dibuixos, fotografies i objectes creats pel terrassenc Àlex Monfort que representen elements quotidians modificats de forma fantasiosa i poètica, amb els quals l'autor té la intenció d'aportar un punt de vista diferent d' aquests elements ordinaris, alhora que convida a reflexionar a l’espectador sobre temes transcendents. Aquesta mostra es va inaugurar el passat dijous 19 de gener a les 19.30, a càrrec del propi artista i del responsable de la sala d'exposicions de l'Antiga Estació.

Amb aquesta obra, Monfort proposa una mirada reflexiva i crítica del món que ens envolta, a través de fotografies manipulades amb la tècnica del fotomuntatge i poemes objecte que intenten sorprendre, provocar i suggerir emocions diverses al públic.
Els objectes quotidians es combinen amb conceptes totalment diferents per tal de crear metàfores i analogies sobre la vida, la mort, el pas del temps i els comportaments de l’ésser humà, de tal manera que es convida l’espectador a realitzar la seva interpretació sobre les creacions.



Durant l'acte d'inauguració, el responsable del Museu Municipal i de l'Antiga Estació va insistir en l'esforç realitzat per les associacions culturals i les autoritats de Rubí per tal de promoure activitats artístiques en uns temps de crisi on es fa molt difícil garantir el finançament d'aquest tipus d'activitats.
Aquestes dures circumstàncies econòmiques han obligat a reduir el pressupost de les sales d'exposicions, ja que a partir d'ara, la sala de l'Antiga Estació només romandrà oberta els dijous, divendres i dissabtes.

L'exposició d'Àlex Monfort, qui va participar en diverses mostres col·lectives de la ciutat durant l'any passat, es podrà visitar fins al 19 de febrer, de dijous a divendres de 17:30 a 20:30 hores, i els dissabtes d’11 a 14 hores i de 17:30 a 20:30 hores.



1 comentario:

  1. Moltes gràcies! M'alegro que t'hagi agradat la meva forma d'explicar l'exposició, la veritat és que ho vaig escriure a partir del que vaig escoltar i llegir durant la inauguració. Estarè atenta a noves exposicions!

    ResponderEliminar