jueves, 5 de enero de 2012

Els Reis d’Orient visiten Rubí amb una humil Cavalcada

Melcior, Gaspar i Baltasar han congregat a milers de rubinencs en la seva visita a la ciutat

El rei Baltassar en la seva carrossa durant la visita a Rubí


Aquesta tarda els rubinencs han gaudit de la visita dels Reis d’Orient, els quals han realitzat la seva tradicional cavalcada pels principals carrers de la ciutat, una cavalcada que ha estat molt més modesta que en anys anteriors, amb 7 carrosses que han repartit 4 tones de caramels entre els milers de rubinencs, tant nens com adults, que s’han apropat al centre de Rubí.

La Cavalcada d’aquest any ha comptat amb la meitat de carrosses que en anys anteriors, degut a la situació de crisi econòmica que ha requerit unes necessitats d’estalvi fins i tot per part dels Reis Mags. Tot i això, el recorregut ha estat el mateix, i la rua ha comptat amb les carrosses dels Reis, els patges reials, i els típics furgons carregats amb regals i carbó, a més de tres comparses de tamboriners que han animat als espectadors amb la seva música i balls.



Els Reis d’Orient han arribat a l’Escardívol a les 18h, on han rebut les claus de la ciutat de la mà de l’alcaldessa, Carme Garcia, i després de saludar els infants han començat la rua en direcció al carrer Major, on s’ha concentrat la majoria de ciutadans, que esperaven amb il·lusió per poder veure a Ses Majestats.

El rei Melcior saluda als rubinencs
La Cavalcada ha finalitzat a les 20:30 a la Plaça del Doctor Guardiet, lloc on s’ha realitzat un pessebre vivent per part d’un grup d’alumnes del col·legi rubinenc Regina Carmeli. A més, l’arribada dels Reis a la plaça ha comptat amb una traducció simultània en llengua de signes per a les persones amb discapacitats auditives, per tal que tots els rubinencs poguessin escoltar les paraules dels Reis d’Orient. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario